Имаме си гадже

юни 22, 2014

0

Имаме си гадже

Първата ни процедура беше на 11 февруари. Направихме 50 ударно всеки ден. Почива месец и после още 50. Септември живот и здраве мислим да продължим. Говорно поне при него уви няма кой знае какъв напредък. Но – вече разбира всичко какво му говориш на 95%. Може да се убеди с думи. Търси деца, наблюдава ги какво правят и после имитира. Все още играта, която играе с другите е тип гоненица, но и другите ще дойдат Появи се желание за учене, защото аз се бях отчаяла, че 3 години тъпче на едно място и нямаше грам развитие. Вече се опитва да пее и знае около 3-4 песнички. Седи 60 минути седнал и търпи терапевтична работа. По-спокоен. Съчетано първо с карнозин, после с ГАБА подобри съня, в градината дори понякога заспива на обяд, което не се беше случвало. Вече повече позволява близки да го прегръщат – преди даваше само на мен и баба си. Имаме гадже в градината Тя го прегръща и целува постоянно и ми е заявила, че ще се ожени за него. А онзи ден на площадката той сам отиде и прегърна едно дете, което две минути преди това го беше ударило. За пръв път от 4 години рита топка (преди регреса професионални футболисти са казвали, че има голями заложби).
Всъщност изненадва ме с думи най-малко когато очаквам. Думите му са почти винаги на място, измислени има само 2-3 максимум. Постоянно е усмихнат, няма го вечния рев, от който ми беше дошло до гуша.Мога още много да пиша.

За Големия син, който е с говорна диспраксия и дефицит на внимание – за 20 процедури подобри концентрацията. При него ми е по трудно да опиша подобрението, тъй като при малкия промените са очевадни.
И като екста да кажа, че за тази година не са боледували нито веднъж – само лека хрема за 3 дни на малкия и то изстина при декомпресия Да не дърпам Дявола де

Линк към оригиналния пост

Komentari

comments